Сент Куентин на бившия национал на България Данаил Михайлов загуби от Тулуза с 0:3 гейма (19:25, 22:25, 16:25). Пред 300 зрители Дани стигна до 7 точки, а въпреки поражението най-резултатен в мача бе съотборникът му Дарио Дукич със 17 точки. Това бе 6 загуба за Сент Куентин в шампионата и след този 13 кръг е на пето място.

На четвърто място в подреждането на Франция е Туркоан на българинът с френски паспорт Божидар Славев. Неговият мач бе изтеглен преди Коледа и на 23 декември падна от Бове с 0:3 гейма.

Нарбон с Виктор Шаралиев претърпя поражение от Тур с 0:3 гейма (16:25, 22:25, 21:25). Бившият тим на Владимир Николов е на трета позиция след този 11-ти успех, като Атанас Търкаланов отново не влезе в игра за Тур. Шаралиев пък бе на полето и реализира 4 точки за тима си, който е на предпоследното 13-то място.

13-ят кръг при дамите във Франция е на 10 януари, когато българско дебри се очаква между Олга Кръстева с Истре и Илиана Гочева с Нанси, Ева Янева и Страшимира Филипова със своя Кан приема Канет, Мулуз на Мартина Георгиева играе с Мелун, Сент Рафаел на Кристина Йорданска е гост на Кламарт, Атанаска Коюмджиева с Ено гостува на Кале, а Деси Горанова с Алби е домакин на Александра Делчева с Стад Франс Париж. Тимът на бившата славистка направи сбор от фотоси за новогодишна честитка към своите фенове (първа снимка).