Капитанът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов завърши подобаващо 2007-ма година – с победа. Неговият тим Ираклис би като домакин ПАОК с 3:0 гейма (25:13, 25:17, 25:21) за 71 минути игра в Солун. Въпреки наложителното скоростно пътуване до България за няколко часа – за да присъства на церемонията Спортист на годината, Гибона бе на висота, реализира 14 точки и 2 аса за бързия и категоричен 11–ти успех на носителите на Суперкупата на Гърция този сезон. Ираклис е на второ място във временното класиране с една загуба , не победеният до момента Панатинайкос е на първо.

След срещата Пламен и още един негов съотборник отправиха празнични поздравления към щаба и феновете. Гибона каза:”Да си пожелаем по-голяма реализация на възможностите си през 2008-ма година. Повече сила и категорични успехи, надявам се да има по-малко контузии и да успеем да бъдем непобедими във втората част на гръцкия шампионат и Шампионската лига. Мога само да кажа, че битката с италианския Куньо на 23 януари ще бъде голяма и ние ще бъдем 3Х3.”

Мачът на Боян Йорданов и Красимир Гайдарски за Олимпиакос срещу Паниониос от този 12-ти кръг е пренасрочена за 12 януари.