Боян Йорданов и Христо Цветанов с отбора на Олимпиакос отпаднаха от битката за златото в Гърция. Волейболните ни национали бяха отстранени от Ираклис в полуфиналите на шампионата с 3 - 1 победи в серията.

В четвъртата среща в Солун двукратният европейски вицешампион надигра Олимпиакос с 3:1 гейма (25:18, 25:14, 22:25, 25:19) и намери място на финала, където ще срещне Панатинайкос.

Боян Йорданов и Христо Цветанов започнаха като титуляри в двубоя. Бившият капитан на Левски Сиконко бе най-резултатен за тима си, като реализира 14 точки, а Христо Цветанов се отчете с 2.

За Ираклис Маркус Нилсон завърши със 17, а Андрей Краварик с 15 точки. Въпреки че в третата среща Боян бе причината Олимпиакос да победи, а през редовния сезон тимът от Пирея игра отлично и завърши на второ място, на полуфиналите Ираклис бе по-добър, поведе в серията с 2 - 0 победи след 3:2 и 3:0, загуби в третата среща с 1:3, но в четвъртия сблъсък се наложи с 3:1.

На 30 април Ираклис среща Панатинайкос в първи мач от финалите, след като Тодор Баев и компания отстраниха ПАОК с 3:1 победи.

Йорданов и Цветанов с екипа на Олимпиакос ще се борят за бронзовите медали именно срещу ПАОК.