Български волейболист се превърна в Терминатор. Разпределителят Константин Митев получи прякора на хуманоидния робот „Терминатора” след съвсем кратък период в първенството на Иран. Местните фенове, а също така мениджъри, треньори и ръководители използват обръщението произлязло от героя на Арнолд Шварценегер.

Прякорът на Константин Митев може би не е избран случайно – той е набор с научно-фантастичния екшън филм от 1984 година на Джеймс Камерън. Плеймейкърът скоро може съвсем да забрави истинското си име защото рядко го чува в Иран за сметка на Терминатора. Така бе и днес, когато последният тим в елитното първенство по волейбол на Иран Сенгахан, където Митев е заедно с Благовест Катранджиев, би лидера Дамаш с 3:1 гейма. Диагоналът в тима на двамата българи завърши с 18 точки, а доскорошният капитан на Пирин Катранджиев с 15. Митев, който последно бе в Арда и очаква с Невен Нешев да се бори за олимпийска квота в плажния волейбол за Игрите в Лондон, пък се отчете с отличните за разпределител 9 точки. Това бе второ поражение за сезона на лидера от 14 мача, а от последното място Сенгахан се изкачи на 14-то с актив от 12 загуби и 2 победи.

През месец март предстоят няколко бг-дербита в Иран – Митев и Катранджиев срещу Евгени Иванов – Пушката, срещу Методи Ананиев и срещу Смилен Мляков.