Волейболният национал Боян Йорданов направи отличен със своя Олимпиакос срещу шампион Ираклис на Пламен Константинов при победата с 3:2 гейма. В състава на победителите бе и друг българин – Краси Гайдарски.

„Мисля, че се получи красив волейбол. От време на време грешихме повечко и двата отбора, но мисля, че е нормално. Радостното естествено е, че нашият отбор победи. Колкото до мен самия има кой да ме оценява, аз лично не съм доволен от доста елементи в моята игра. Опитвам се постоянно да поддържам едно ниво, което е малко трудно, но ще гледам да се справям“, коментира за Гонг.бг след мача Йорданов.

„Като цяло нашият отбор направи много добър мач. Колективният дух излезе налице. Естествено техния отбор е изграден от класни играчи и затова се радвахме толкова на победата. Надявам се по нататък да ги изпреварим по актив“, продължи Боян.

Той също си спомни и за дебюта си в чужбина, който бе именно срещу Ираклис в Солун.

„Чувствам се чудесно в Гърция. Ще се радвам и да спечеля някакъв трофей, който ми липсва. Липсва ми разбира се и семейството ми, но те идват тук много често.Определено в този мач си спомних за моя дебют в Гърция, който беше отново тук. Продължаваме напред, имаме тежък мач в сряда. В Шампионската лига определено ще бъде по-трудно, но ще се борим докрай, за да продължим“, каза още българският национал.