Над 2500 души се събраха на площада в Тренто, за да благодарят снощи на волейболистите на Тренто, които отново станаха шампиони на Италия, но и №1 в Европа и света.

Феновe, босове, играчи и спонсори се събраха, за да отпразнуват заедно триумфа на тима, воден от Радостин Стойчев. Вечерта “роди” и новина - президентът Диего Моста обяви, че българинът Цветан Соколов е парафирал нов договор с Тренто и то за 5 години.

"Аз съм много горд да представя новият от най-престижните трофеи пред нашата публика. Днешният ден също така е важен ден, защото днес подписахме за пет години подновяване на договора с Цветан Соколов. Благодаря на всички", бе част от изказването на мустакатият бос.

Над 2500-те фенове изпълниха площада с клубните цветове - жълто и синьо в заключителната вечер за сезон 2010/2011.

"Миналата година на това място обещахме, че си върнем шампионската купа от Кунео. Направихме го и радостта е огромна! Този отбор работи страшно много всеки ден, за да се постигнат тези резултати и да зарадваме публиката подобаващо”, каза от трибуната селекционерът на България и Тренто Радостин Стойчев.

"Преди четири години, при първия ми сезон в Тренто, бяхме в състояние да спечелим шампионата, сега и аз лично изпитвам това страхотно чувство, че през последните три години, побеждаваме и правим щастливи всички свои фенове”, сподели пред микрофона капитанът на най-добрия клуб Матей Казийски.