Изключително куриозна ситуация се получи по време на срещата-реванш от Шампионската лига между Марица (Пловдив) и косовския шампион Дрита (Гниляне), играна в в съботната вечер в Града под тепетата.

Да изгледат историческия мач, в зала Колодрума се бяха събрали над 1000 зрители, а един от тях, изтеглен чрез томбола, трябваше да получи голяма награда - смартфон. По време на техническото прекъсване в третата част самият мениджър на Марица Борис Халачев се зае с отговорната задача да изтегли номерчето на печелившия.

И за негова огромна изненада обаче, когато той прочете номера по микрофона, на трибуните се изправи не друг, а собствената му съпруга Гергана. Разбира се, Халачев побърза да обяви този избор за невалиден, но, хора от трибуните, които разпознаха половинката му, започнаха шеговито да подвикват "Мафия!". Други пък се пошегуваха, че волейболният мениджър ще си има проблеми, когато се прибере вкъщи, тъй като жена му не си е получила честно спечелената награда.

В крайна сметка Халачев изтегли нов номер и щастливка се оказа друга млада дама, която си тръгна от залата доволна не само от категоричната победа на Марица, но и от чудесната нова придобивка.

Подаръци за публиката в залата се предвиждат и за следващите домакински мачове на българските шампионки в европейските клубни турнири, като на дневен ред е двубоят с настоящия световен клубен шампион Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) от втория кръг на Шампионската лига на 1 ноември, отново в зала Колодрума.