"Нападахме трагично. За съжаление в този мач не успя да помогна на отбора по никакъв начин. Според мен това беше разликата между победата и поражението. За момента толкова са ми възможностите", заяви играещият треньор и президент на Левски Владимир Николов след поражението  с 1:3 гейма от финландския Перунган Поят в първа среща от турнира на ЦЕВ Чалъндж Къп. 

"Опитахме в началото на третия гейм Иван Панков, но не е готов още да играе след контузията и прецених, че е по-добре да не рискуваме. Днес болките бяха много над прага ми на търпимост, който по принцип е голям. Трябва малко време. За съжаление в началото болката беше толкова голяма, че не остана много за тръпка. Аз не се връщам, защото ми се играе волейбол, а защото няма кой. В това състояние, което съм днес бях по-ефективен от Иван. Не го правя по желание. В момента нямам избор", каза още Николов и добави:

"Трябва да съберем щаба и да си извадим изводите. Казано честно, аз играх много слабо, но очаквах от някои момчета повече. На тях на по 20 и няколко години, ако не им се играе в Европа, за какво да харчим пари. Оставете малкото публика, на мен не ми хареса държанието в нашия отбор на много хора. Стояха в игрището все едно насила. Такава не става. Стояхме като наказани. Не мога да разбера защо. Въпросът е, че ако някои няма мотивация, по-добре да смени професията."