Волейболният ЦСКА не успя да запише победа в Шампионска лига, но този път бе много близо до нея, при гостуването си на Фенербахче. „Червените” отстъпиха с 2:3 след драматичен тай-брек, в който имаха цели четири възможности да приключат с победа.

Коментарът на старши треньора на ЦСКА Александър Попов бе следният: „Първият гейм ни ощетиха тотално съдиите с пет грешни отсъждания за нас, всичките пет бяха тенденциозни, още в началото. Вторият гейм играхме много слабо. В третия, както и в първия гейм, бяхме по-добри.”

„Да, загубихме, за едни нещастно, за други…Знам, че имаме много „приятели”, които са стискали палци за противника. Но такъв е животът,” обясни Попов. „От целия отбор съм доволен, защото се бориха. Всички се включиха. Продължава да има контузени, които трябва да играят.”

„Опит ни липсваше в София срещу Фенербахче, сега не ставаше въпрос за опит, защото бяхме по-добрият отбор. Съдийски гейм бе първият, след това в тай-брека само едно действие определи всичко,” продължи Сашо Попов.

„От мача с Ираклис очаквам да сме пределно мобилизирани, да вземем мача. Силно се надявам на победа, колкото заради нас, толкова и заради нашите врагове,” завърши Попов.