Съперникът на волейболния ЦСКА в последния мач от Шампионската лига Унтерхахинг не пристигна в очаквания час в България, научи Гонг.

Немците закъсняха 40 минути заради мъглата, която променя вече втори ден разписанието на полетите на летище София. Самолетът им се приземи в 12.40 в българската столица.

Добрата новина за волейболистите бе, че те не разчитаха на машина, която идва от България, а на такава, която е на авиокомпанията в Мюнхен.

ЦСКА посреща утре в Самоков германската селекция от 19:30 часа в последен мач от група А на Шампионската лига. При успех на червените, то те имат реален шанс да продължат във втория по сила евротурнир за Купата на Европейската волейболна конфедерация. Там 4 тима, отпадащи от Шампионската лига ще срещнат 4-те клуба, които минаха 1/4-финалите на CEV Cup. Дирижиран жребий ще определи двойките съперници на директно елиминиране, които ще имат мач като домакин и гост с правилото за „златен гейм” в познатия като Challenge round. Любопитното е, че ЦСКА има вариант да срещне „български тим” като противник. Една от възможностите е Силвано Пранди и Модена, след като взеха успех като домакин на Зираатбанк на Пламен Константинов, а реваншът е утре в Анкара. Друг вариант пък праща армейците срещу съперникът си от миналата година Уникаха Алмерия. Испанците стигнаха до 3:2 гейма срещу полския Козле в първия си 1/4-финален мач, а реваншът също е утре.