Бившият български волейболен национал Тодор Алексиев изрази мнение след големия успех на неговия клубен тим Хебър, че отборът е емоционално изтощен след отстраняването на Олимпиакос, с който родният клуб си осигури участие в груповата фаза на Шампионската лига.  

Той сподели още, че първият етап е завършен и оттук насетне предстоят по-важните и по-тежките мачове.

„Емоцията още не сме я изпитали, защото тези мачове са много емоционално изтощаващи, за мен лично. Не сме почувствали нищо така, както трябва, но и това ще дойде“.

„Нямаше такива мисли поради простата причина, че, аз лично виждах, че Олимпиакос седят лошо на игрището и не са в добро състояние, определено. Бях спокоен. Това е емоционално изтощение заради цялата история с Олимпиакос и с успеха, който постигнахме с Хебър. Бяхме страшно изтощени след мача“.

„Не сме постигнали това, за което сме тук. Минахме един етап, който трябваше да минем, сега следват други по-важни и по-тежки“.

„Прогнози няма да правя, не съм гледал и отборите, с които ще играем. Знаем кои са, но не съм гледал в какво състояние са те. Ще го мислим, когато му дойде времето“.

„Купата е много важна, шампионската титла, важно е да се представим страхотно, както досега, в Шампионската лига и да вървим напред“, заяви Тодор Алексиев.