"Шансовете ни при гостуването на Вакъфбанк не са големи, но за нас е важно да подобряваме играта си. В първия мач в Пловдив срещу тях играхме добре, особено в последния гейм. Сега се надявам да спечелим повече точки и може и да вземем гейм. Остават ни и два домакински двубоя от Шампионската лига, в които се надяваме да постигнем първата си победа в турнира. Играем пред наша публика, познаваме добре залата и се надявам зрителите да ни помогнат да спечелим", коментира през рlovdiv24.bg немската разпределителка на Марица Катлийн Вайс.

Двубоя Марица - Вакъфбанк можете да гледате в сряда, 6-и февруари от 17 часа по телевизия DIEMA SPORT 2 и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

"Зала "Колодрума" ми харесва. От една страна – тя е много голяма. От друга страна – местата са много близо до игрището и може да почувстваш подкрепата на публиката, когато играеш. Създава се една много добра атмосфера. Тази зала е една от най-добрите, в които аз съм играла", каза още Вайс и добави:

"Призовавам всички да доведат приятели, семейство и да викат колкото е възможно по-шумно. Това ни помага, а и се надявам зрителите да се забавляват."