Старши треньорът на Марица Пловдив - Борислав Крачанов, заяви, че в отбора има настрoение преди последната среща от груповата фаза на Шампионска лига за този сезон за българските шампионки срещу румънския отбор КСМ Търговище. 

„Има настроение в отбора. Двубоят утре ще бъде за трупане на опит, увереност и характер. За нас е важно да имаме борбеност и да я покажем. Въпрос на време е това, което показваме на тренировките да бъде и в такива мачове. Нашият съперник е с доста качествени състезателки. С трансфера, който направиха на полусезона, привличайки опитна разпределителка допринесе за тяхното спокойствие. Ние няма какво да губим. 

"Това нещо се отрази и в мачовете от вътрешното първенство. Анализирахме доста нещата след загубата в събота. Повече са може би позитивите, отколкото негативите. Да, на мен, момичета и целия щаб не ни е приятно, че точно при нас приключи серията, но пък ако трябва да бъдем реалисти в едно нормално първенство няма как да се стигне до 145 победи, така че смятам, че не трябва да се прави някаква голяма драма".

"Надявам се момичетата да започнат да градят новия рекорд. Тази загуба ще им дойде като един допълнителен заряд да тренират още повече. Няма как да разчиташ, че противниците ще се победят сами. Трябва да се потрудим и смятам, че те ще го направят и ще покажем съвсем друго лице в първия ни мач в първенството в петък. Определено имаше тежест, която носеха да не падне рекорда. Дори си говорих и с по-опитни бивши състезателки на Марица, които казаха, че винаги им е тежало рекорда да не падне точно при тях“, заяви Борислав Крачанов преди двубоя с румънките утре.