Наставникът на волейболния Марек Юнион Ивкони Найден Найденов сподели, че е доволен от представянето на тима в Шампионската лига. Той говори още за финансовото състояние на дупничани, както и за представянето им във вътрешния шампионат. Ето какво сподели треньорът:

"Заминаваме с настроение да играем срещу най-силния отбор и като за последно тази година да видим дали можем нещо да вземем и да се противопоставим на този тим. Срещу Ястржебски видях, че можем много, но и че ни трябва още работа. Важното е, че се вижда нещо хубаво, което вярвам, че впоследствие ще надграждаме." 

"Наистина проблемите с финансите във волейбола са сериозни за всички клубове. Опитваме да се справяме, защото в Шампионската лига всичко е само разходи. Не е лесно, но успяваме по някакъв начин да се борим с това. Естествено, не казвам, че нямаме проблеми. Но засега успяваме да се справим." 

"Доволен съм от момчетата, но все пак ми се искаше може би повече. Испанският отбор го преодоляхме там, а тук можехме и да го отстраним. Но пък от друга страна при класиране напред пак трябваше да извадим сериозни финанси. Единствено за този мач съжалявам. Като цяло този опит е полезен за момчетата и показахме характер." 

"Радвам се, че имаме конкуренция във вътрешния шампионат. Това е целта. Колкото и да подценяват първенството, това ниво, което е в момента е силно и се оформят 3-4 отбора, които до последно няма да е ясно как ще завършат. За нас е важно да спечелим първенството", сподели Найденов.