Ден преди първото домакинство в Шампионската лига за този сезон на българския шампион Марица (Пловдив) срещу руския шампион Динамо (Москва) се проведе пресконференция преди двубоя.

"Много се радвам, че момичетата имат оптимизъм и не се притесняват, че утре ще излезнат срещу един от най-титулуваните отбори в света. Въпреки тежкото начало в руското първенство за тях, от шест мача загубиха четири, този отбор винаги представлява сериозна трудност за съперниците си. Въпреки всичко искаме от нашите състезателки да излезнат и да покажат една добра игра. Ние придобиваме страшно много опит в такива мачове. Надявам се утре и публиката да ни подкрепи и да бъде нашият осми играч. Уверен съм, че ще се получи един страхотен волейболен празник. Ще направим всичко възможно да ги затрудним. Защо и да не ги победим? Ние сме отбор, който излиза винаги за победа, независимо кой е срещу нас. Отборът тренира прекрасно, има страхотен колектив, както и през миналата година. Трябва да бъдем оптимисти", коментира наставникът на тима Владимир Орлов


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.