Кадрови проблеми тревожат волейболния ЦСКА преди домакинския мач срещу руския Белогорие от 1/16-финалите на турнира за Купата на ЦЕВ.

Треньорът на ЦСКА Александър Попов няма да може да разчита по различни причини на Ивайло Стефанов, Станислав Петков и Пламен Шекерджиев.

Руският тим на Белогорие  пристига тази вечер в София със звездите си Дмитрий Мусерски и Сергей Тетюхин и бившия волейболист на ЦСКА – Николай Николов.

Двубоят между ЦСКА и Белогорие Белгород е в четвъртък от 19:00 часа и ще бъде предаван по GONG PLAY и по DIEMA SPORT.

"Огромен е проблемът с контузените," сподели за Нова телевизия Александър Попов. "Лошото е, че преди мач такива неща не трябва да се говорят, защото обикновено ще се приемат като извинения. Наистина имаме от 2 седмици 4 човека извън състава, но да не се фокусираме върху това. Достатъчно е класата на противника , нямаме нужда и от собствени извинения, всеки един състезател ми се ще да даде максимума, че и повече, за да видим на какво ниво сме."

"Не ми се ще да рискувам с Ивайло Стефанов, той получи контузия в мача с Левски. Вече участва в тренировъчния процес, но мисля че ще бъде неразумно. Той има голяма желание. Той за такива мачове идва в залата с нас. Не ми се ще за рискувам, както и с другото момче, което преди 10 дни направи героизъм, за да се върне на игрището. Преди 10 дни Пламен Шекерджиев се оперира от апендисит, вече е в залата и гори от желание да играе, но трябва да взема решение, което няма да бъде лесно," допълни за проблемите Попов.