Волейболният Хебър Пазарджик замина за Полша без петима волейболисти, съобщават от клуба. Алберто Джулиани и Петър Каракашев имат здравословни проблеми, Микеле Баранович и Джулио Сабри са прекратили договорите си по взаимно съгласие, а Якопо Масари води преговори с отбора за бъдещето си.

Хебър играе в четвъртък от 20:00 срещу полския Алурон в мач от 1/16-финалите на CEV Cup. Отсъстващите ще бъдат заменени от Рангел Витеков, Иван Сарафов и Ивайло Петров.

"Отборът на Хебър замина за Полша, където на 23-ти ноември от 20:00 ч. българско време се изправя срещу Алурон Заверче в 1/16-финален сблъсък от CEV Cup. 

В България останаха Алберто Джулиани и Петър Каракашев, които имат здравословни проблеми, както и Якопо Масари, който преговоря с ръководството за бъдещето си в Пазарджик. Днес Микеле Баранович и Джулио Саби коректно постигнаха споразумение за прекратяване на своите договори и също не отпътуваха за Полша. 

В групата за мача с полския гранд са момчетата от школата на Хебър - Рангел Витеков, Иван Сарафов и Ивайло Петров", съобщават от клуба във Фейсбук.