Волейболен клуб Марица Пловдив отправя покана към всички училища от Пловдив, областта и страната. Идната сряда техните ученици, учители и служители ще могат да гледат безплатно на живо в зала Колодрума двубоя им от Шампионската лига с най-успешния клуб в историята на състезанието – руския шампион Динамо (Москва), а след това, през януари, да станат част от специален волейболен празник заедно със състезателките на българския шампион.

Училищата, които желаят да се възползват от тази покана и да организират групови посещения на мача, трябва да направят своите предварителни заявки на телефон +359-897815150. 

Така учениците, заедно с техните ръководители, ще получат безплатни пропуски за сектор B2 за волейболната среща, както и покани за празника, който ще се проведе на 24 януари от 18:00 б.в., също в зала Колодрума. На този празник всички те ще имат възможност лично да се запознаят с волейболистките на Марица и да се повеселят заедно с тях с възможност за снимки и автографи.

Мачът Марица – Динамо от Група Е на Шампионската лига е с начален час 18:30 часа на 27 ноември.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.