Старши треньорът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира за CSKA.BG днешния жребии за Купата на CEV, който изправи армейците срещу руския гранд Белогорие Белгород:

"За нас ще бъде голяма отговорност и голяма чест да изиграем този мач. Ние трябва да подходим максимално концентрирано срещу такъв съперник - това е един от най-богатите и най-влиятелни клубове  в Европа. Ние от своя страна трябва да подходим съвсем отговорно и да бъдем на ниво с организацията на мача и с подготовката за него, защото много рядко такива грандове във волейбола идват в България. Преди няколко години победихме два пъти Зенит (Казан) и беше една прекрасна ситуация за българския волейбол. Сега положението е много по-различно, но ние от своя страна трябва да бъдем изключително отговорни и да подходим много внимателно към тази среща."

Попов допълни пред CSKA.BG, че ВК ЦСКА прави всичко възможно да наеме голямата зала на "Арена Армеец", за да може да се получи истински празник за привържениците на волейбола в България. "Според мен този противник ще привлече много зрители и ето и отговорността на отбора на ЦСКА: С каквато и формация да се явим трябва да изиграем прекрасно мача. Руският отбор естествено е огромен фаворит. Там сигурно резервата струва колкото целия наш бюджет, но това нищо не означава. Преди няколко години победихме техния шампион. Това е едно огромно предизвикателство за отбора и трябва да бъдем на висота", завърши треньорът на ЦСКА.