Цветелина Янчулова стана майка. Малкият Джет Аарън Тейлър (Jett Aaron Taylor) се роди в 6:34 сутринта в понеделник, ден преди изборите за американски президент. Мерките му са 3,700 кг, 52 сантиметра и проплака около 10 дни по рано от очакваното.


Щастливият дядо Тодор сподели пред Гонг от Щатите, че бебока си върши всички работи: „Сладур и половина, върши си добре работата , ака, яде, спи... Добре са, спокойни, което е най важното. Както се бяха "разбрали" с майка си, малкият "изчака" татко му да е при Цвети, ха ха...сладур. Таткото тъкмо се беше прибрал и отидоха в родилния дом. При тръгването заваля първия от 9 месеца Дъжд, тук при нас (Дъжд се пише с главна буква). И в деня на раждането валя целия ден. Jett е Дъждоносец. Второто t в Jett енадядо му Тed. Майката и бебето бяха три дни в родилния дом и обратно в къщи. Вчера ходиха на консултация, малко е наддал, след като е поотслабнал като се роди. Не обича студено, та се наложи да купуват нагревател за кърпичките, с които го почистват. Обича някой да бъбри около него, тогава си кротува и разбира какво се говори. Само че си трае умно. Обича да спи на слънце, с ръчички под главичката, като дясната е винаги готов да хвърли или удари топката!?”

Сватбата на Цвети и Аарън бе на 14 юли тази година. Бившата ни националка по плажен волейбол се възстановява след раждането и е много радостна и щастлива. Съпругът й Аарън в момента е в Северна Каролина, за да коментира американски футбол по ABC и няма търпение да се прибере при тях до ден. Майка й Нина вече трети ден у тях да помага. Сестрата на Лина - Петя много се радва за бебока и ще отиде да го види по Коледа, тъй като в момента играе в Кипър в отбора, воден от бившия национален пом.треньор Владислав Тодоров - Сарата Анортосис.