Италианската волейболна националка и фотомодел Франческа Пичинини бе избрана за рекламно лице на генералния спонсор на тима й Бергамо – Фопапедрети. В серия от снимки и реклами секссимволът на Апенините представя различните задължения на добрата домакиня – глади, чисти, пере, простира, подрежда, кове пирони, а вечер бърка алкохолни коктейли.

„Аз съм Пичинини, Фопапедрети е голям!” е слоганът на кампанията.

Франческа, която предизвика фурор и с „разголените” си снимки преди време, е избрана за лице, не само защото е най-популярната състезателка на скуадра адзура, но и на състава от Бергамо.

185-сантиметровата волейболистка, която е родена на 10 януари 1979 година в Масса е носителка на почти всички големи трофей както на Ботуша, в Европа, така и на планетата, след като бе в националния отбор от 1996 година.

Пичинини – една от най-обичаните и известни волейболистки ще рекламира Фопапедрети не само в Италия, но и в други страни в Европа. „Тя е истински шампион, с победен дух и перфекционист във всичко, което прави. Франческа влага това и в домакинството. Тя е лицето ни!” коментираха от компанията.