Финалният сблъсък в "Чалъндж къп" при мъжете ще бъде с участието на елитния ни рефер Ивайло Иванов. Той е назначен за втори арбитър в първата среща между полския Проект Варшава и италианския Монца на 21 февруари. Реваншът е седмица по-късно. Иванов е и сред менторите в новата програмата на Съдийската комисия към Европейската конфедерация по волейбол (CEV) за развитие на млади и перспективни волейболни съдии.
 
Родни рефери получиха наряди и за Шампионска лига и купата на CEV. Ивайло Иванов, Александър Виналиев, Константин Йовчев и Добромир Добрев ще ръководят срещи от четвъртфиналната и полуфиналната фаза на Шампионската лига.
 
Добрев ще е първи съдия на четвъртфинала между Халбанк и Лубе. Италианският клуб, в който играе и българският национал Александър Николов, гостува на турска земя на 21 февруари.
 
В първите полуфинални срещи от Шампионска лига при мъжете ще се изявяват Ивайло Иванов и Александър Виналиев.
 
Иванов е с наряд за двубоя между победителите в следните два четвъртфинала: Трентино - БР Волейс и Лубе Чиватанова - Халбанк. Виналиев ще ръководи срещата между класиралите се от Пиаченца – Ястжембски и Зираат Банкасъ – Гуагуас. И двамата ще бъдат първи съдии.
 
Константин Йовчев ще е първи съдия на полуфиналния сблъсък при дамите в Шампионска лига, който очаква класиралите се от четвъртфиналите Конелиано (Италия)/Вакъфбанк (Турция) и Скандичи (Италия)/Екзаджъбашъ (Турция).
 
Полуфинал от втория по сила европейски клубен турнир – Купата на CEV, ще ръководи Атанас Върбанов. Българският международен рефер е първия съдия на срещата между турския Аркасспор и германския Люнебург.