Мъжкият национален отбор на България ще открие приятелския турнир в Кавалезе с двубой срещу Нидерландия. Двубоят започва в 22 часа и ще бъде повторен неофициален дебют за треньора Пламен Константинов. Третият тим в надпреварата е световният шампион Италия.

Българите ще се изправят срещу „Скуадра адзура" в четвъртък отново в 22 часа. Билетите за турнира са по 12 евро за възрастни и по 6 евро за деца. Мачовете са подготовка на тимовете за старта на Лигата на нациите. 

Пламен Константинов не може да разчита на Цветан Соколов, Мартин Атанасов и Александър Николов. Те получиха по-дълга почивка заради клубните им първенства.

Соколов е помолил треньорския щаб да го освободи от Лигата на нациите. Капитанът на националите иска да си почине, за да е на сто процента готов за Европейското първенство и олимпийските квалификации.

Почти сигурно и голямата родна звезда Матей Казийски няма да вземе участие в турнира.

Ето състава за двубоите в Кавалезе:

Георги Братоев, Георги Сеганов, Делчо Раев, Димитър Димитров, Денис Карягин, Аспарух Аспарухов, Николай Пенчев, Светослав Иванов, Алекс Грозданов, Светослав Гоцев, Николай Колев, Стефан Чавдаров, Мартин Божилов и Симеон Добрев.