Наставникът на Добруджа Мирослав Живков коментира постигнатия успех над Монтана с 3:2 гейма във финалната битка в турнира за Купата на България.

"Истинският колектив спечели двубоя, опитваме се да управляваме всеки мач, даваме всичко от себе си за успеха. Искам да поздравя всички хора в залата, както и спонсорите ни, общината в Добрич, поздравявам и Монтана, стана много хубав мач, направихме добър сезон", коментира наставникът на победителите.

Наставникът на Монтана Даниел Пеев коментира изгонването си от полето, след като получи червен картон.

"Не съм коментирал отсъждането на главния съдия, но бях отстранен. При тази ситуация Агонцев нямаше как да е направил бъркана топка, този момент беше ключов. Опитвахме се да бъдем равностойни, превесът, който имахме в началото се загуби, искахме да изчакаме моменти в края на геймовете", каза Пеев.

"Въпреки трудностите стигнахме до финала, играха момчетата, бориха се, благодаря им за играта и положените усилия, изпращаме два финала въпреки трудностите през целия сезон. Тренираха здраво момчетата, разочаровани сме след загубата на финала, но трябва да се радваме, че сме на два финала през този сезон", допълни той.

"За игра в Европа ни трябва и втори състав, за да сме подтотвени за такива мачове", завърши изказването си Пеев.

Играчът на мача Жулиен Георгиев беше щастлив след успеха над Монтана.

"С много труд и желание стигнахме до трофея в турнира за Купата на България. За всичко си има време и начин, този момент дойде и за мен, дано съм помогнал за успеха на тима", коментира Георгиев.

"Времето ще покаже дали ще играя в чужбина", коментира още той.