Бившият наставник на националния отбор по волейбол за мъже Пламен Константинов разкри, че в близко бъдеще плановете му са свързани с настоящия му отбор Локомотив Новосибирск. Той допълни, че това е един от най-добре организираните клубове, в които е работил.

"Сезонът ни наистина беше много добър. Отборът игра много стабилно и без големи спадове. Това направи разликата с другите отбори. Аз мисля, че заслужавахме да спечелим", уверен е българинът.

"Аз съм работил и като състезател, и като треньор в 9-10 първенства и трябва да ви кажа, че това е един от най-добре организираните клубове, в които съм работил. Такава е стратегията на клуба, така че в следващите години да изградим нов отбор с някои наши кадри, от нашата школа. За това съвпадат моите виждания и тези на ръководството на клуба, така че в близко бъдеще моите планове са свързани с Локомотив", заяви той пред националната телевизия.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.