Sport Depot стана основен технически партньор на Българската федерация по волейбол. Договорът беше подписан от президента Любо Ганев и Николай Цонов, изпълнителен директор на компанията.

"Изключително сме доволни от подписването на този стратегически договор. Гордост е да се обвържем с най-голямата верига у нас за спортни стоки. Логично е най-добрите да си партнират с най-добрите. Имаме планове да разширим сътрудничеството, да направим нови екипи на съдиите. Всички клубове ще могат да купуват екипировка на преференциални цени", каза Ганев.

"Феновете ще могат да намерят екипи и маратонки не само на мъжкия и женския отбор, но и на подрастващите във всички магазини във веригата на Sport Depot или онлайн. Договорът дава възможност това да става на ексклузивни цени. Партньорството е дългосрочно. Българската федерация досега не е имала технически партньор в това направление. Общата ни цел е да задълбочаваме сътрудничеството ни във всички направления. Тепърва през годините всички креативни идеи ще ги реализираме заедно. Волейболът е най-популярният спорт в България и трябва да се възползваме от това нещо. Всички представяния на националните отбори ще правим в магазините на Sport Depot", добави президентът на федерацията.

"За нас е голяма отговорност да сме партньор на федерацията на един от най-обичаните спортове в България. Наша основна мисия е, чрез спорта да осигурим страхотно преживяване и да подобряваме качеството на живот на хората. Дори в тези трудни времена не спираме да подкрепяме българския спорт. Ето защо с Българска федерация волейбол сме обединени от една цел - да популяризираме волейбола и да вдъхновяваме повече хора да спортуват", коментира Николай Цонов.