Управителният съвет (УС) на БФ Волейбол ще обсъди 4 точки на заседанието си на 15 юни. Първата от тях ще е избор на Председател на спортно-организационната комисия за състезания от държавното първенство (Национална волейболна лига). 

Клубовете гласуваха за свой кандидат Атанас Гаров. В интервю пред БФ Волейбол бизнесменът призна, че очаква подкрепа и от Управителния съвет. Решението за името на новия председател на комисията ще стане ясно след гласуване.

След избора на шеф, втората точка предвижда  утвърждаване на членове и съответно формиране на окончателния състав на комисия „Национална волейболна лига“.

Третата точка от дневния ред на УС е избора на членовете на комисията по маркетинг, обществени поръчки и финанси. Следваща стъпка в дневния ред е утвърждаване на промени във финансовия план към Договор №РСВП 36-00. На финал е включена и точка „Разни“, с които заседанието ще завърши.

За първи път новият президент Любо Ганев ще събере своите колеги на живо във федерацията. Предишните заседания под негово ръководство бяха виртуални заради пандемията от коронавирус.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.