Поп-кралицата Мадона май е хвърлила око на един от най-популярните със сексапила си волейболисти. И то за садо-мазо сцени.

Името на Луиджи Мастранджело бе намесено от италиански медии като участник в шоуто на Мадона по време на турнето й „Sticky and sweet”.

Мадона искала на 14 юли в Милано да сътвори доста горещи сцени с Луиджи, като го налага с кожен камшик. Самият волейболист по сценарии щял да бъде качен на мобилна платформа покрита със злато. Той щял да бъде окован с белезници към мраморни колони. Мадона пък щяла да го изкушава, заплашва с бич и да обикаля около него в предизвикателно облекло, симулирайки садо-мазо сцени.

Носителят на приза „Най-секси мъж в Италия за 2008 година” обаче не знае за подобно нещо, въпреки че според медиите шефът на хореографския екип на Мадона Джамал Симс бил набелязал и вече влязъл в контакт с 202-сантиметровия Аполон.

Роденият на 17 август 1975 Мастранджело коментира пред местните журналисти: „Не съм се свързвал и говорил с Мадона или нейния мениджър. Признавам, че бих искал да се присъединя към турнето и ако ме поканят, ще го направя. Само да кажат със сигурност. Концертите на Мадона са наистина грандиозни. Аз със сигурност ще гледам на живо шоуто в Милано на 14 юли. Само трябва да се разбере дали ще съм в публиката или на сцената”.