Светът би Гърция с 2:0 гейма (25:21,25:21) в Мача на звездите във волейболна Гърция. Снощи на шоу мач в Амалиада трима български национали демонстрираха умения и сила в тима на чужденците от волейболното първенство на южната ни съседка.

Пламен Константинов за първи път в живота си игра не като посрещач, а като либеро. По молба на Гибона, заради здравословните му проблеми, капитанът на националния ни тим се преквалифицира и изпълняваше функциите на добрия си приятел Теодор Салпаров на полето.

След като Светът би Гърция с 2:гейма, организаторите на шоуто връчиха на Боян Йорданов приза за Най-полезен играч в срещата. В мача настоящият играч на Патра реализира 5 точки. Това е втора награда за диагонала на България само за една седмица. В понеделник той получи и приза за Най-добър волейболист на Гърция за миналия сезон. Основен принос за успеха на чужденците имаше и разпределителя ни Андрей Жеков.

България бе с най-много представители в шестия Мач на звездните в Гърция. Националите ни Андрей Жеков (Патра), Боян Йорданов (Патра) и Пламен Константинов (Ираклис) започнаха като титуляри, а имена като Иван Милкович, останаха резерви. Лошите метеорологични условия не позволиха на голяма част от желаещите да изпълнят залата в Амалиада, но шоуто и различните съревнования за сервис, бяха истинска битка на отделните личностни качества на волейболистите.