Капитанът на националите Цветан Соколов и тимът на Динамо (Москва) ще се изправят срещу Мартин Атанасов и неговия Зираатбанк (Анкара) в групите на Шампионската лига, стана ясно от тегления в словенската столица Любляна жребий. Двамата представители на "лъвовете" ще излязат един срещу друг в двубои от група В. Другите им съперници са белгийският Грийнярд (Маасейк) и полският Пройект Варшава.

Българско присъствие има и в група С - Локомотив (Новосибирск) на бившия национален селекционер Пламен Константинов ще играе срещу италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова), полския Група Азоти (Кенджежин-Кожле) и словенския Меркур (Марибор).

В група D ОК Войводина (Нови Сад) на национала Радослав Парапунов ще се изправи срещу руския Зенит (Санкт Петербург), германския Берлин Рисайклинг Волейс и квалификант. В група Е пък Красимир Георгиев и тимът на Кан ще имат за съперници италианските Сър Сикома Монини (Перуджа) и Итас Трентино (Тренто), както и турския Фенербахче (Истанбул). Група А изправя един срещу друг полският Ястжембски Венгел, немският Фридрихсхафен, белгийският Кнак (Рьозеларе) и квалификант