Легендата на световния волейбол Бруно Резенде написа изключително трогателно послание в социалните мрежи. Бразилският разпределител изкара 2 прекрасни сезона в отбора на Лубе Чивитанова, а през следващия сезон най-вероятно синът на Бернандо Резенде ще се завърне да играе в родината си.

Припомняме, че волейболният сезон в Италия бе официално прекратен и всички чуждестранни състезатели бяха пуснати по родните си места. Бруно изказа своята огромна благодарност към всички в отбора на Чивитанова и написа следното:

„Със сигурност да приключим сезона по този начин не е приятно за никого, но здравето на хората е най-важно. Италия преживя много и трябва да се мисли за доброто на всички.  Какво мога да кажа за тези 2 прекрасни години в Лубе? Не мислих, че мога да създам толкова големи и истински приятелства, но ето, че се случи. Преживях невероятни моменти, победи, загуби, луди мачове, никога няма да забравя всичко това", започна той.

"Спечелих и доста трофеи, а това в спорта е много важно.  Изградихме страхотен колектив, почти винаги в живота си съм живял сам, а тук не се почувствах сам в нито един момент. Създадох приятелства, които ще останат завинаги в живота ми. Благодаря на всички, които ме приеха такъв какъвто съм.  Благодаря на треньора, на целия персонал и нашите невероятни фенове. Вечно ще бъда благодарен и ще нося това в сърцето си“, коментира Бруно.

Автор: Делян Калинков