За втора поредна година Волейболната академия "Стойчев – Казийски" провежда летния тренировъчен лагер ”BIG Volley Camp” в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“. 

В две смени повече от 220 спортисти на възраст от 9 до 18 години от цялата страна повишават своята спортна подготовка в прекрасните условия на спортен комплекс «Камчия». 

Очаква се най-добрият български треньор по волейбол и наставник на тима на италианския град Модена - Радостин Стойчев също да се присъедини към летният лагер в «Камчия», като ще сподели своя опит с малките волейболисти. 

Велизар Пашов, който е главен ръководител и организатор на събитието сподели, че в Санаторно-оздравителния комплекс «Камчия» условията са прекрасни, спортната база е на много високо ниво, децата се чувстват отлично. 

За напред също биха избрали «Камчия» за своите спортни лагери. Спортистите   провеждат двуразови тренировки в зала, а също имат занятия по плуване, лека атлетика и др. Част от тренировките протичат на най-голямата плажна ивица в България, която се поддържа от Санаторно-оздравителния комплекс «Камчия». Децата ще посетят унакалния Авиокосмически център с Планетариум в комплекса. 

Санаторно-оздравителен комплекс «Камчия» е уникален център за образование, отдих, спорт и здраве, който предлага идеални условия през цялата година за провеждане на  спортни лагери, семеен отдих, културни мероприятия, фестивали и др.