Истинско изпращане за Олимпиадата ни подготвя Валентин Златев за волейболистите ни в Правец. Церемонията ще бъде в четвъртък привечер в града на Тодор Живков.

Босът на ЛукОйл лично ще подари на Пламен Константинов и компания златни четирилистни детелини с пожелания да им донесат късмет по пътя към олимпийските медали.

„Ще бъде много интересно и подобаващо за националите! Миналата година те заминаха от Правец за Япония и станаха трети, сега се надяваме да повторят успеха си!” каза пред Гонг спортният директор на ЛукОйл Сашо Везенков.

Изпращането се организира от Валентин Златев, БФВолейбол, Община Правец и „УНИ-Правец АД” /собственик на спортния комплекс/ като се очаква заедно със различните музикални изпълнители да присъства и свещеника на града, който отново да благослови националите.

Самото изпращане ще бъде посетено от различни държавни ръководители, сред които заместник министър-председателя и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Журналистите ще могат да наблюдават последните 15 минути от финалната тренировка на българска земя, а след започва и коктейл.