Обявеният за секссимвол в родния волейбол Николай Николов направи изненадващо изказване пред Гонг навръх рождения си ден. „Нямам приятелки жени!” обяви носителят на приза ни „Мистър Купа България”.

206-сантиметровият Ники довечера ще отбележи 22-рия си рожден ден. „Ще бъда в семейна атмосфера. С баща ми сме родени на една дата и заедно ще празнуваме рождените си дни. Няма да има жени с изключение на майка ми и сестра ми. Дори и да бях с приятели, пак нямаше да има жени. Просто аз приятелки жени нямам! Казвам го сериозно и може да ме цитираш” сподели Николов, който и следващия сезон ще играе в Бургас за ЛукОйл Нефтохимик.

Николай Николов не остава незабележим нито в игра нито извън залата. Откровен и чаровен, отличен централен блокировач, който бе част от националния ни отбор и това лято, но контузия му попречи да носи повече националния екип. До сега Ники има шампионска титла и две Купи на България. Роденият в Карнобат волейболист миналата година завоюва и бронзов медал с представителния ни тим на Световната купа в Япония. Два дни след завръщането си Ники посети родното си училище ОУ „Христо Смирненски” и зарадва бившите си преподавателки и настоящи наследници на чиновете. На малчуганите тогава той каза „Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! Не се отказвайте от тях, не се задържайте много пред компютрите, а повече спортувайте!”.