Малкият син на волейболния национал Теодор Салпаров – Максим – се е запознал с Панагюрското златно съкровище. Това става ясно от публикация на майката на мъника – актрисата от хитовия сериал на NOVA – „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева.

Тя сподели, че е завела Максим в Исторически музей в Панагюрище, а от снимката се вижда, че бебокът гледа с повишено любопитство находката, която блести пред него.

„Максим се запозна с Панагюрското златно съкровище. Както виждате е искрено възхитен! Музеят беше почти празен и освен нас, другите посетители бяха чужденци. Оригиналното съкровище се съхранява в столицата и пътува често по света, защото интересът към нашите исторически ценности е по-голям в чужбина, отколкото у нас. Това силно ме натъжава. Все пак, ако някой още не е виждал една от най-големите ни исторически гордости - Историческият музей в гр. Панагюрище ви очаква!", коментира актрисата към снимката, която сподели. 

Припомняме, че Максим се появи на бял свят на 3 юни. Той е първа рожба за Паскалева, докато либерото има и по-голям син – Георги, който е на 10 години.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Максим се запозна с Панагюрското златно съкровище. 👑Както виждате е искрено възхитен! 🙈 Музеят беше почти празен и освен нас, другите посетители бяха чужденци. Оригиналното съкровище се съхранява в столицата и пътува често по света, защото интересът към нашите исторически ценности е по-голям в чужбина от колкото у нас. Това силно ме натъжава. Все пак, ако някой още не е виждал една от най-голямите ни исторически гордости - Историческият музей в гр.Панагюрище ви очаква! 🙏🏻❤️

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on