Българската легенда във волейбола Любо Ганев тръгва на фитнес. Нещо немислимо за човека, който казва, че не иска да живее като болен и да умре здрав.

„Асикс“ и фитнес центрове „Пулс“ си подават ръка и тръгват да работят заедно в първия учебен ден. Двете марки, на които мотото е „Здрав дух в здраво тяло“ започват сътрудничество за по-здрава и по-силна нация.

„Ние сега искаме да реализираме нещо реално.Специално категорията фитнес и тренинг стана отделна в нашия бранд. Ние бяхме длъжни да направим нещо специално, за да дадем достъп на повече хора да имат качествена екипировка, за да могат по-лесно да постигнат резултатите и целите, които са си поставили. Да се чувстват по-комфортно. Именно това ние се стремим да предоставим с нашите продукти. Нашият бранд Асикс се е постарал да направи специална екипировка за всеки един тип тренировка. Нашата цел бе максимално бързо да стигнем до тези клиенти. Ествено бе да отидем там, където те тренират и си стиснахме ръцете с фитнес центрове Пулс. Смея да кажа, че това партньорство ще бъде дългогодишно. Най-нормално бе да изберем най-добрите фитнес центове в нашия бранд“, коментира Ганев.

„Ние държим качеството и услугите да отговарят на това, което ние търсим. Асикс отговориха на нашите изисквания и постижения в бранша“, каза директорът на маркетинга на фитнес „Пулс“ Вили Томова.

Клиентите на двете марки могат да ползват отстъпки, както за продукти на спортния концерн, така и за фитнес залите.