Баскетболистите на Левски наблюдаваха малко от тренировката на женския ни национален отбор по волейбол. „Сините” седнаха на трибуните в очакване на своето занимание в тренировъчната зала на Армеец Арена.

Играчите на Константин Папазов с интерес следяха отиграванията на Ева Янева, Елица Василева и компания. Йордан Бозов, който поддържа форма с Левски също бе в залата.

Веднага след като селекционерът на жените ни Марчело Абонданца спря играта край мрежата, баскетболистите взеха оранжевите топки и започнаха загрявката си. Тогава дойде редът волейболистките да загледат момчетата, докато разтягаха, те хвърляха по някой и друг поглед към Маркъс Хол и компания.

Левскари наблюдаваха волейболистките, Тити се пробва с микрофона

източник: Gong.bg, Инес Павлова

В първите стрелби на Левски към коша се включи и Христина Русева, която след няколко пропуска от тройката, показа успешна игра под коша.

И докато сините загряваха, а за първи път Ева Янева говори пред медиите след връщането й в националния, Тити Папазов се включи като взе микрофона на bTV и застана като журналист да слуша отговорите на посрещачката. Пробата му обаче не бе дълга, но за сметка на това развесели и репортерите, и операторите, и фотографите, а и самата Ева Янева.

Левскари наблюдаваха волейболистките, Тити се пробва с микрофона

източник: Gong.bg, Инес Павлова