Волейболният национал Методи Ананиев вече е горд татко. Посрещачът и приятелката му Деси Горанова станаха родители преди броени часове, като на 28-ми март в 10:50 часа сутринта в полския град Олщин проплака малката Деа.

Бебето се появи на бял свят с впечатляващите 58 сантимерта, което обаче не е изненада с оглед ръста на мама и татко. Деа пък тежи 3,600 кг.

Методи и Деси избраха раждането да бъде в Полша, където са им предложени отлични условия, грижи и отношение. Волейболистът е в Олщин, където започна отлично сезона в местния тим, а сега се възстановява след операция на коляното. Контузията той получи по време на мач в Гданск в края на месец октомври. Ананиев е включен в тима на националния ни отбор по волейбол за Световната лига това лято.

Пред Гонг от Олщин щастливият татко сподели радостта си, като постоянно е при двете си любими дами – Деси и Деа в болницата. В България те ще се приберат след около месец, когато бебето може да пътува със самолет. Името на малката е избрано от Деси, а Методи много го е харесал. Заради щастливото събитие и раждането на първородната дъщеричка, Методи ще почива и няма да ходи на терапии 4 дни, а от понеделник отново ще продължи възстановителните процедури.

Гонг честити на татко Методи, мама Деси и всичките им роднини щастливото събитие. Пожелаваме на тях и малката Деа здраве, щастие, късмет, любов и семейна хармония.