Българско волейболно бебе проплака в Италия. Драган Нешич и Нели Маринова-Нешич вече са горди родители на малкия-голям Матиа. Бебокът се появи на бял свят в Конелиано, като е цели 58 сантиметра и тежи 3,720кг!

Двамата волейболни специалисти дълго чакаха този труден, но прекрасен моменти, и от днес имат много поводи за радост. Тяхната дългогодишна любов сега се олицетворява с Матиа, чието има в превод означава „Божи дар” и още с появата си показа волейболни качества - поне на ръст. Цял ден пък Драган Нешич приема поздравления от приятели и наистина е изключително щастлив.

През 2008 година Нели покори Европа, като с италианския си тим Перуджа спечели женската Шампионска лига, а в кариерата си има Суперкупа на Италия, шампионска титла и Купа на Апенините, бе определена през 1996 година за №1 в България, а и е носителка на златен медал от ТопТиймс Къп.

Половинката й Драган Нешич, който до скоро водеше волейболните националки на Българияи с тях взе сребро и бронз от Европейската лига, на клубно ниво триумфира на Чалъндж Къп през 2009 година с Йези.

Гонг поздравява мама Нели и татко Драган с първия наследник. Желаем на Матиа да бъде жив, здрав, късметлия, с високи цели и да радва родителите си.