В отлично настроение и амбицирани да постигнат нови три победи, волейболистките на женския национален отбор заминаха тази сутрин за гостуванията си на Азербайджан, Украйна и Португалия в Златната европейска лига. „Българските Лъвици“ се изправят утре срещу прекия си конкурент за първото място в Група А, като двубоят е от 17:00 ч. българско време в Баку.

„Отиваме мотивирани да постигнем още три победи. Определено Азербайджан във вкъщи може би ще играе по-спокойно, по-освободено и ние сме се настроили за по-тежък мач, в сравнение с този, който беше тук в София“, заяви малко преди отпътуването една от основните състезателки в тима Мария Каракашева.

„В отлично настроение сме след победите, които направихме. Претръпнахме, надиграхме не само отбора на Азербайджан, но и останалите два тима в нашата група. Както казах след последния ни мач, най-добрият отбор в групата сме и не мисля, че ще имаме кой знае какви трудности“, сподели пък Гергана Димитрова.

Тимът ни е едноличен лидер в своя поток, след като постигна три успеха при домакинствата си в столичната зала „Христо Ботев“. Пред родна публика съставът воден от селекционера Иван Петков надигра последователно Португалия, Украйна и именно Азербайджан.