„При така стеклите се обстоятелства нямаме каквито и да било шансове за успех. Слизаме от тепиха, но продължаваме да загряваме“, това обяви специално за Гонг водачът на опозицията на настоящето ръководство на БФВолейбол Ивайло Константинов.

„Няма да се активизираме за предстоящото Общо събрание на 10 октомври на Златни пясъци. Не очаквам нищо да се случи там. Нямам съвет към клубовете. Те са умни хора и нека да гласуват по съвест.“

„Сигурен съм обаче, че до половин година президентът на Българска федерация волейбол няма да се казва Данчо Лазаров“, каза още президентът на волейболен клуб Марек Юнион Ивкони.

Тези думи на Ивайло Константинов са следствие на проведената вчера среща в БФВолейбол. Изненадващо на сбирката ни не се яви само Изпълнителното бюро на БФВ, а голяма част от Управителния съвет.

„Аз и Васил Симов очаквахме отговор на предложените от нас промени в устава и концепция за развитието на волейбола. Това обаче категорично ни бе отказано. Всички възможности за взаимодействие и приемане на идеите ни бяха отхвърлени с мотива „по-добре няма накъде да е“. Очаквам обаче преди и след Общото събрание изявление на спонсорите, които искат да инвестират за възстановяването и развитието на школите у нас. Ние обаче нямаме каквито и да е шансове след така стеклите се разговори. Не очаквам нищо да се случи на Общото събрание, каза още Ивайло Константинов за Гонг.