Женският отбор на ЦСКА постигна победа с 3:0 (25:18, 27:25, 25:15) срещу отбора на Славия в мач от Държавното първенство на България, игран в зала "Васил Симов".

Без контузената капитанка Мария Каракашева, възпитаничките на Атанас Петров започнаха убедително с много силна атака и блокада и спечелиха гейма с резултат 25:18.

Във втория гейм отборът на Славия затрудни посрещането на ЦСКА с добър начален удар, което съществено се отрази на резултатността в нападение на ЦСКА и доведе до изравняване на играта. Въпреки че Славия водеше в резултата през целия гейм, ЦСКА показа класа и спечели с 27:25.

В третия гейм "червените" превъзхождаха опонентките си тотално и го затвориха на 15 точки. ЦСКА е начело в класирането с актив от 12 точки и без загубен гейм. "Белите" са трети с 9 точки.

Спартак`96 Плевен загуби като домакин от Марица Пловдив с 0:3 (19:25, 16:25, 19:25) гейма в елитното ни първенство по волейбол за жени. Най-добре от плевенчанки се представиха Ваня Тодорова и Марина Антова, които реализираха по 6 точки. От гостенките 10 т. принос за победата има капитанката Ана Маринова, а 7 точки добави Диана Малинова.

Мачът премина без интрига, при пълно превъзходство на Марица, пред около стотина почитатели на волейбола в Плевен.