Едни от най-известните волейболисти в България се събраха на парти в неделя вечер в клуб 4as pik. Повод да почерпят имаха Милен Стоянов и Борко Янков. Те заеха първото място при мъжете в балканския турнир по плажен волейбол Mtel Beach Masters, провел се на Южния плаж до култовото заведение A-Lounge.

В тяхната компания разпускаха Мария Йосифова и Диана Филипова, които се пребориха за второто място, както и Славина Колева и Виктория Викторова, заели почетната трета позиция.

Треньорът на двойките Евгени Петков отново беше много активен на дансинга и не можа да скрие радостта си от успеха на българите в турнира. Миро Градинаров от "Черно море БАСК" също се забавляваше в клуба, този път обаче се усети липсата на партньора му от баските и плажния волейбол Ивайло Илиев.

Малко след полунощ в най-спортната дискотека в България към купона се присъединиха и част от националния отбор, водени от "бащата" на тима Илиян Казийски и капитана Пламен Константинов.

Появата им беше бурно аплодирана от фенове, които бяха дошли да видят момчетата преди заминаването им за Полша. Към тях се присъединиха още Дани Милушев и Красимир Гайдарски.

През цялата вечер в 4as pik преливаше от спортни личности. По-наблюдателните забелязаха присъствието на треньора на детско-юношеската школа на ФК "Черно море" Вальо Станчев, треньора на италианския волейболен клуб "Тренто" Радостин Стойчев и бившия волейболен национал Ники Желязков. Купонът не мина и без присъствието на организаторите от Двореца на културата и спорта, както и много спортни журналисти.