Владо Николов за евентуален контакт на Лукойл с ВК Левски: Без коментар

Владо Николов източник: LAP.bg

Владо Николов източник: LAP.bg

Една от най-широко коментираните теми в спортната общественост в последните дни е, новината за това, че компанията Лукойл е новият спонсор на баскетболния Левски. Тимът на "сините" вече ще се казва Лукойл Левски и в него ще преминат състезателите, които в момента играят за Лукойл Академик, като на практика Лукойл Академик и Левски 2014 се обединяват.

Как президентът и треньор на волейболния Левски Владимир Николов коментира тази стъпка и дали това ще се отрази на волейбола на „сините“, информира сайтът bgvolleyball.com.

"Много съм щастлив, че баскетболният Левски намира сериозен спонсор в лицето на Лукойл. Уверен съм, че с финансовата стабилност, която от Лукойл могат да гарантират и с експертните качества на Тити Папазов, Левски ще се завърне там, където му е мястото - да бъде водещ отбор в баскетбола на България", сподели Владо Николов.

- След баскетболния Левски може ли да се очаква, че Лукойл ще стъпи и във волейбола на Левски?

- За момента отборът по волейбол на Лукойл Нефтохимик (Бургас) е един от най-силните в нашето първенство в Суперлигата. И аз не виждам причина да се изостави готов отбор.

- Говорим за бъдещето?

- Аз все още нямам кристална топка, с която да виждам бъдещето, така че не искам да спекулирам с него.

- Какво е финансовото състояние на ВК Левски София за момента?

- За момента финансовото състояние е отлично. Мога да кажа уверено, че бъдещето на клуба за следващите седем години е гарантирано.

- Това значи ли, че няма място във волейболния Левски за Лукойл, ако решат да предложат взаимодействие?

- Не съм казал, че няма място за хора, които споделят нашите идеи, нашият проект и възгледи за развиване на спорта и младежите като цяло. Ние постоянно сме в търсене на нови партньор и спонсори, които да работят за волейбола на Левски.

- Имахте ли вече контакт с Лукойл по темата?

- Без коментар.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Владимир Николов ВК Левски

БГ Волейбол