Президентът на волейболния клуб Левски Владимир Николов изрази пълната си подкрепа към Андрей Жеков, на когото гласува доверие да го замени като старши треньор на мъжкия тим.

Владо Николов ще се концентрира върху организационните дела на клуба, като работата с отбора остава за неговия бивш съотборник.

„Андрей Жеков да заеме мястото ми бе най-логичното нещо. Той бе поканен в клуба именно с една дългосрочна цел, свързана с мъжкия отбор. Андрей получи достатъчно време, за да се ориентира в обстановката и вярвам, че сега е най-подходящият момент да поеме нещата”, заяви Владо Николов пред официалния сайт на клуба.

„Андрей Жеков ще има цялата подкрепя от мен и партньорите ми в Левски София и му пожелавам успех. Пред нас има много работа в организационен план и искам да вложа повече енергия в тази посока. Предстои ни откриване на изцяло нова спортна база, с което са свързани много усилия – както в подготвителния период, така и в първите месеци след практическото й завършване. Надявам се още през още през следващата година резултатите от нашата работа да започнат да се виждат”, коментира още бившият капитан на националния отбор по волейбол.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.