Носителят на купата на България по волейбол за мъже Хебър Пазарджик започна подготовката си за новия сезон.

Първата тренировка се състоя в зала "Васил Левски" при закрити врати заради наложените противоепидемични мерки, но въпреки това верни фенове посрещнаха отбора пред залата.

Пазарджиклии стартираха занимания с почти пълен състав, като липсващи бяха единствено Пламен Шекерджиев, Николай Къртев и Петър Каракашев.

"Започваме подготовката с две седмици в Пазарджик, след това отиваме на 10-дневен лагер в Тетевен, след който се връщаме и започваме с контроли, тъй като първият мач ни е октомври директно за Суперкупата. Ще ни е необходима повече работа от друг път, тъй като почивката беше по-дълга, но момчетата работиха индивидуално вкъщи, имаме достатъчно време и се надяваме само всички да са здрави. Много е важно да сме отговорни и да се пазим, като ще се радваме и по възможност текущите мерки да се променят, за да може нашите приятели и фенове да са в залата и да ни подкрепят, тъй като това е много важно за нас", коментира старши треньорът Атанас Петров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.