Волейболен клуб ЦСКА направи виртуални картички на състезателите си. Те вече се публикуват във фен страницата на клуба във Facebook (http://www.facebook.com/PvkCska). Първите двама са капитаните Даниела Кънчева и Ивайло Стефанов.

Тази година и женският, и мъжкият отбор са съставени основно от млади състезатели, които все още са непознати за привържениците ни. Желанието ни е да ги представим, защото те са с истински червени сърца и прекрасни човешки качества.

Към снимката на съответния волейболист има информация за това от колко време е в спорта, както и какви са любимите му неща в живота. В следващите дни до Нова година ще бъдат показани и останалите "червени сърца". Всички картички ще бъдат публикувани и на сайта на клуба.

ЦСКА развива активно фен страницата си с желанието да обедини всички, които подкрепят клуба. Страницата вече е най-харесваната в българския клубен волейбол, като има над 950 почитатели.

Успоредно с това продължава кампанията „100 сърца за ЦСКА“. Нейните цели са две - осигуряване на 100 хиляди лева за съществуването на клуба и привличането на голям спонсор или нов собственик.

ВК ЦСКА направи виртуални картички на състезателите си

източник: ВК ЦСКА