Старши треньорът на Марек Юнион Ивкони Найден Найденов бе сред най-щастливите от поредната титла във витрината на дупничани.

"Титлата се равнява на 10 купи. Изиграл си 30 мача без загуба, това показва, че си отбор, и че играеш волейбол. Това е по-важното за мен," заяви Найденов.

"Аз за Купата не съжалявам. На Купата може един мач да ти изяде главата. Миналата година губехме от Бургас, след това спечелихме... За мен това показва, че отборът ми наистина заслужава, че се е борил цяла година, без загуба. Затова съм много щастлив," добави той, минути след спечелването на трофея. "А и, в кръга на шегата, бил съм в Левски, там съм израснал, 100-годишнина, нали един подарък трябва да им направим и на тях."

Относно преместването на Марек от Дупница, в друг град, Найденов призна, че още не е говорено по темата, къде ще отиде тимът догодина: "Засега нямаме идея, имаме цяло лято да се реши."

Плановете за Шампионската лига? "Трябваше първо да спечелим титлата, и сега ще седнем да говорим. Не можем да говорим за нещо, което не сме го спечелили. От утре можем вече да седнем и да коментираме какво ще бъде по-нататък," с усмивка приключи Найден Найденов.