Старши треньорът на волейболния Левски Сиконко, който миналата година бе шампион със жените на сините, а сега игра финал с мъжката селекция Пламен Христов даде коментара си за сезона и финала в Суперлигата пред Гонг:

Доволен съм от сезона, положихме много труд, израснахме с момчетата и стигнахме до финалите. В началото тръгнахме доста зле в първенството, пък и има доста отбори, които са доста по-добре селектирани от нашия, с повече опитни играчи като ЛукОйл Нефтохимик и Пирин (Разлог), с които не ни беше лесно през цялата година. ЦСКА станаха заслужено тази година шампиони по простата причина, че селекцията е много добра, всички са с опит, бивши и настоящи национали. С оглед на всичко това за нас достигането до финал е успех.

Съжалявам, че не можахме да бием ЦСКА в поне един мач. Беше и е възможно защото идва и турнирът за Купата на България. Преди това имаме мач с Пирин, но мисля, че ще успее да ги преодолеем защото сме домакини.

Мисля, че в София по-лесно ще играем срещу ЦСКА. На Купата ще търсим реванш за загубената титла. А дали ща стане, ще видим. От мач на мач момчетата ми се отпускат и играят по-добре. От тима ми само един човек е бил на финала, има и 3-4 момчета, които са били старша възраст, така че с оглед на състава ни, се представихме добре.