Българската транспортна фирма EuroSpeed става официален логистичен партньор на волейболен клуб Левски, съобщиха от клуба. Компанията ще превозва всички отбори на Левски София за пътуванията им от държавните първенства, като в идните месеци партньорството ще бъде надградено и със специално брандиран автобус в цветовете на клуба.

„Следим развитието на волейболния клуб от няколко години и сме изключително впечатлени от нивото и резултатите. Вярваме, че именно подкрепа на младите спортисти е пътят да се заявим като българска компания, която иска децата ни да живеят по-добре в нашата държава. Сигурен съм в посоката, която „Левски“ са поели, и се радваме, че ще можем да се возим заедно, а един ден очаквам сегашните деца да са част от националния отбор на България и да ни радват с нови успехи“, споделя Николай Рашков, оперативен директор на EuroSpeed.

От „Левски София“ вярват, че това е едно ключово за развитието на клуба партньорство, което ще даде допълнителна стабилност и стойност.

„Изключително сме радостни, че в лицето на EuroSpeed открихме партньор, който ще допринесе за нашето професионално израстване. Стратегията ни е да изграждаме волейболисти на най-високо ниво, но и да се развиваме като организация. Брандирането на автобус в цветовете на клуба ще бъде страхотна реклама и ще донесе на състезателите едно допълнително усещане, че са част от нещо специално“, заяви Давид Давидов, съпредседател на „Левски София“.

С подкрепата на волейболен клуб „Левски“, EuroSpeed дава начало на своята програма за социална ангажираност. Следващият проект ще бъде в подкрепа на млади таланти в баскетбола.